Κώστας Κοκκινάκης: Η ανάρτηση για τον Άγιο Βαλεντίνο λίγες μέρες μετά την είδηση του χωρισμού του

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ο Κώνστας Κοκκινάκης έκανε σχετική ανάρτηση στο instagram με μια σύντομη αφήγηση για το πρώτο του φλερτ στα νεανικά του χρόνια.

Να θυμίσουμε ότι ο γοητευτικός πολίστας και πρώην παίκτης του Survivor, πριν από λίγες ημέρες απασχόλησε τα media με την είδηση του χωρισμού από την Χριστίνα Κανελλοπούλου.

«Γιατί μισώ την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Όταν ήμουν στο γυμνάσιο θυμάμαι είχα βγει με την κοπέλα μου βόλτα ποδαράτη, μα χαρτζιλίκι ίσα ίσα να την κεράσω μια πορτοκαλάδα και ένα τυλιχτό χωρίς τζατζίκι, κρεμμύδι για ευνόητους λόγους…

Εκεί που περπατούσαμε χέρι χέρι, τσουπ εμφανίζεται κυρία με μαντίλα, γνωστής φυλής, με χρυσά δόντια και λέει: “Τι όμορφη κοπέλα έχεις, πάρ’ της ένα λέλουδο μέρα που είναι βρε!”.

Σαν σωστός ψάρακας και ιδρωμένος από ντροπή της παίρνω το τριαντάφυλλο… ε μετά εγώ δεν πεινούσα όπως καταλαβαίνετε, την κέρασα και το σουβλάκι, έβαλε και τζατζίκι. Σιχαίνομαι την 14η Φεβρουαρίου. Μάρα αν με διαβάζεις να ξέρεις πήγα σπίτι και έφαγα μια φρατζόλα ψωμί από την πείνα μου», έγραψε ο Κώστας Κοκκινάκης με δόση χιούμορ. 

Read More

And More