Κώστας Κοκκινάκης: Ρομαντική απόδραση στην Τήνο με την καλλονή σύντροφό του! [pics]

Όπως σε είχαμε ενημερώσει εδώ στο TLIFE, πριν περίπου μία εβδομάδα σχεδόν όλοι οι Survivors ταξίδεψαν μέχρι την μαγευτική Τήνο, για μία πολύ όμορφη αφορμή. Ο Γιώργος Χρανιώτης ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την σύντροφό του, Γεωργία Αβασκαντήρα και όλοι ήταν εκεί. Ανάμεσα στους πρώην συμπαίκτες του γνωστού ηθοποιού ήταν και ο Κώστας Κοκκινάκης.

Βέβαια, ο γοητευτικός πολίστας δεν ταξίδεψε μόνος του στην Τήνο, αλλά μαζί του βρέθηκε και η σύντροφός του, Χριστίνα Κανελλοπούλου. Οι δυο τους είναι μαζί τους τελευταίους μήνες και όλα δείχνουν πως ζουν έναν θυελλώδη έρωτα. Ο Κώστας Κοκκινάκης δεν κρύβει την προσωπική του ζωή και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τον έχει απαθανατίσει με την αγαπημένη του σε άκρως διαχυτικές στιγμές σε βραδινές εξόδους τους.

Αυτή την φορά, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι σε μία από τις εξορμήσεις του σε παραλία της Τήνου, όπου πήγε να απολαύσει τα καταγάλανα νερά του νησιού. Μαζί τους ήταν και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με την οποία διατηρούν στενή φιλία από τότε που βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More