Κώστας Κοκκινάκης: Βόλτες με την κόρη του Ηλιάννα στη Γλυφάδα! [pics]

Κώστας Κοκκινάκης: Βόλτες με την κόρη του Ηλιάννα στη Γλυφάδα! [pics] | tlife.gr

Τι κι αν την περασμένη χρονιά ο Κώστας Κοκκινάκης βρέθηκε μακριά από την Αθήνα για τις ανάγκες της συμμετοχής του στο Survivor, ο γνωστός πολίστας έχει επιστρέψει πια για τα καλά στην καθημερινότητά του, έχοντας αποκτήσει νέες εμπειρίες και φιλίες και απολαμβάνει την κάθε στιγμή.

Φυσικά, όπως είχε αποκαλύψει και ο ίδιος, αν κάποιος του είχε λείψει περισσότερο, όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, αυτός ήταν η κόρη του, που της έχει μεγάλη αδυναμία. Η 16χρονη Ηλιάννα, είναι κόρη του Κώστα Κοκκινάκη από το γάμο του με την προπονήτρια και πρώην πολίστρια Αλεξία Καμμένου, αδερφή του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

Το πρώην ζευγάρι, αν και είναι εδώ και χρόνια χώρια, έχει πολύ καλές σχέσεις με την Ηλιάννα να είναι φυσικά η προτεραιότητα και για τους δυο αθλητές. Η μικρή, μάλιστα, έχει μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της και συχνά τους βλέπουμε μαζί σε διάφορες δραστηριότητες, μέσα και από τις φωτογραφίες τους στα social media.

Αυτήν τη φορά, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, συνάντησε πατέρα και κόρη με casual εμφάνιση σε χαλαρή βόλτα τους στα νότια προάστια.

Δες φωτογραφίες:

  

READ more