Κώστας Κόκλας – Υρώ Μανέ: Ποζάρουν αγκαλιασμένοι, 20 χρόνια μετά τα “Εγκλήματα”!

Ο Κώστας Κόκλας και η Υρώ Μανέ είχαν πρωταγωνιστήσει στα «Εγκλήματα», η οποία προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 από το 1998 έως το 2000. Μπορεί να έχουν περάσει 20 χρόνια από την ημέρα που προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο, αλλά αυτή η σειρά θεωρείται από τις πλέον διαχρονικές και επιτυχημένες. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που προβάλλεται, σχεδόν, κάθε χρόνο σε επανάληψη, σημειώνοντας ακόμα υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Το παράνομο ζευγάρι του Αλέκου και της Φλώρας έμεινε στην ιστορία και οι δυο αγαπημένοι ηθοποιοί έχουν αποτυπωθεί στη μνήμη των τηλεθεατών με τα ονόματα των ρόλων τους, που αγαπήθηκαν όσο λίγα από το τηλεοπτικό κοινό και κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τις στιγμές απείρου γέλιου που έχουν προσφέρει.

Πρόσφατα, ο Κώστας Κόκλας και η Υρώ Μανέ συναντήθηκαν ξανά και πόζαραν αγκαλιασμένοι στον φωτογραφικό φακό. Οι δυο τους, μέσα από εκείνη τη συνεργασία τους, κατάφεραν να γίνουν πολύ καλοί φίλοι και μέχρι σήμερα διατηρούν άψογες σχέσης. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που πραγματοποιούν συχνά κοινές εμφανίσεις.

Read More

And More