Κώστας Κωστόπουλος: Περνά στην αντεπίθεση – Κατέθεσε μήνυση εναντίον της Έλενας Αθανασοπούλου

Στην αντεπίθεση φαίνεται πως αποφάσισε να περάσει ο Κώστας Κωστόπουλος. 

Ο σκηνοθέτης που πριν λίγο καιρό κατηγορήθηκε από την ηθοποιό Έλενα Αθανασοπούλου ότι τη βίασε πριν μια δεκαετία μέσα στο αυτοκίνητό του καθώς επέστρεφαν από βραδινή τους έξοδο, αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση και να μηνύσει και εκείνος με τη σειρά του την ηθοποιό για συκοφαντική δυσφήμιση.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Κώστας Κωστόπουλος μέσα από ανάρτησή του στα social media αποκαλύπτοντας παράλληλα πως καμία Δικαστική Αρχή δεν τον έχει καλέσει για την εις βάρος του μήνυση από την Έλενα Αθανασοπούλου.

«Σήμερα το πρωί, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο μου, Νίκο Βιτώρο, κατέθεσα στην Εισαγγελία μήνυση κατά της Ελένης Αθανασοπούλου. Όπως είχα εξαρχής δηλώσει δεν θα αφήσω την συκοφαντία να σέρνεται και να διαβρώνει την επαγγελματική και προσωπική μου ζωή. Παρά το γεγονός ότι έως και σήμερα δεν με έχει καλέσει καμία Δικαστική η Αστυνομική Αρχή για να με ενημερώσει για την εις βάρος μου μήνυση, η μηνύτρια δεν έχει σταματήσει να χρησιμοποιεί τα μέσα ενημέρωσης και τα social media για να ανατροφοδοτεί με δημοσιότητα το ψεύδος.

Ευχαριστώ όλους τους δημοσιογράφους για το ενδιαφέρον τους, αλλά δεν θα χρησιμοποιήσω τα ΜΜΕ για να απαντήσω στα ψεύδη και τις συκοφαντίες που υφαίνονται επίμονα τις τελευταίες ημέρες. Έχω επιλέξει την οδό της Δικαιοσύνης, περιμένοντας με σεβασμό τις αποφάσεις της» έγραψε στην ανάρτησή του ο Κώστας Κωστόπουλος.

Read More

And More