Κώστας Κωστόπουλος: Σοκαρισμένοι οι συνεργάτες του με την καταγγελία βιασμού εις βάρος του

Οι συνάδελφοι αλλά και όσοι έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Κώστα Κωστόπουλο, ο οποίος καταγγέλθηκε από την ηθοποιό Έλενα Αθανασοπούλου ότι την βίασε πριν 12 χρόνια, δηλώνουν σοκαρισμένοι στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

«Ένιωσα απορία και έκπληξη όταν το έμαθα. Η συνεργασία μου με τον Κώστα Κωστόπουλο ήταν εξαιρετική. Φοβερός συνεργάτης, πολύ σωστός στη δουλειά του, τυπικός. Δεν είχα ακούσει ούτε ως υπόνοια ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο» τόνισε ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Λάγκος.

Από την άλλη η Άντα Λιβιτσάνου, η οποία ήταν η πρωταγωνίστρια της σειράς «Λόλα» που σκηνοθετούσε ο Κώστας Κωστόπουλος, δήλωσε στην εκπομπή του Alpha: «Εξεπλάγην και είναι κάτι που με μεγάλη δυσκολία θα πίστευα για το ποιόν του γενικότερα. Είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος με το χιούμορ του, με πολλή αγάπη για τους ηθοποιούς και πραγματικά η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική. Θα ξαναδούλευα με τον Κώστα με μεγάλη χαρά».

 

«Αυτή η καταγγελία δεν ήρθε στο ΣΕΗ, πήγε κατευθείαν στην Εισαγγελία. Εγώ την κοπέλα αυτή δεν τη γνώριζα, αλλά είναι στο Σωματείο μας από το 2018. Έχω δουλέψει με τον κ. Κωστόπουλο. Με εξέπληξε το γεγονός ότι ο κύριος Κωστόπουλος είπε μόνος του το όνομά του πριν ακουστεί» σχολίασε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο «Πρωινό».

«Το κίνημα #metoo είναι πάρα πολύ σοβαρό και είμαι υπέρ όλων αυτών των ανθρώπων που καταγγέλλουν βίαιες πράξεις αλλά μέχρι ένα όριο. Δεν γίνεται τους ανθρώπους που έχουμε για παράδειγμα ήθους και σεβασμού απέναντι και στον καλλιτέχνη αλλά και στο θέατρο να βρίσκονται στον στόχο και να αναγκάζονται να παραιτηθούν από τη δουλειά τους. Ο τρόπος που αντιμετωπίζει τις γυναίκες είναι σαν παιδιά του. Είναι και ένας σοβαρός οικογενειάρχης και ένας άνθρωπος με χιούμορ και καλοσύνη. 

Δεν γίνεται και δεν πρέπει να υπερισχύσει το κακό, η συκοφαντία έναντι σε έναν άνθρωπο που έχει δώσει το στίγμα του στη δουλειά. Χαρακτηριζόμαστε από το τι έχουμε κάνει, δεν μπορούν να αμφισβητηθούν κάποιοι άνθρωποι» σχολίασε και η Μαίρη Βιδάλη. 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164