Κώστας Κρομμύδας – Μαρίνα Γιώτη: Γιορτάζουν 12 χρόνια γάμου!

Σαν σήμερα πριν από δώδεκα χρόνια παντρεύτηκαν σε μια ρομαντική τελετή στα Άχλα στην Άνδρο και από τότε είναι αχώριστοι. Ο λόγος για τον ηθοποιό και συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα και την γυναίκα της ζωής του και συγγραφέα παιδικών παραμυθιών Μαρίνα Γιώτη που γιορτάζουν σήμερα την επέτειο του γάμου τους.

Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μια πανέμορφη κόρη, την Βαΐα είναι μαζί τα τελευταία 19 χρόνια, 12 εκ των οποίων είναι παντρεμένοι και ζουν τον έρωτά τους, όπως τον πρώτο καιρό. Η κοινή αγάπη τους για την οικογένειά τους αρχικά και έπειτα για τα βιβλία, τις τέχνες και τα ταξίδια , δεν θα μπορούσε παρά να τους κάνει… αχώριστους!

Μετά από έναν γεμάτο χειμώνα μάλιστα, με πολλές υποχρεώσεις και περιοδείες σε Ελλάδα και εξωτερικό για τα βιβλία τους, οι δυο τους βρίσκονται τώρα σε διακοπές και σήμερα γιορτάζουν την επέτειό τους.

Ιδιαίτερα συγκινημένη, μάλιστα, η Μαρίνα Γιώτη έκανε μια τρυφερή αφιέρωση στον σύζυγό της:  «12 χρόνια πριν σαν σήμερα… 19 χρόνια μου ψυθιρίζεις στο αυτί στις πιο κρίσιμες στιγμές μου. Ο καλύτερος φίλος μου, η έμπνευση μου, ο λόγος που θέλω να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερη. Σ’ ευχαριστώ που είσαι πάντα δίπλα μου, στα όμορφα και τα δύσκολα. Εύχομαι να ψυθιρίζουμε ο ένας στον άλλον ως τα βαθιά γεράματα».

Read More

And More