Κώστας Κρομμύδας – Μαρίνα Γιώτη: Ταξίδι με την κόρη τους στο Λονδίνο! [pics, vid]

Στο Λονδίνο για τα γυρίσματα του τελευταίο κύκλου της σειράς «The Durells» που συμμετέχει για δεύτερη χρονιά βρέθηκε αυτές τις μέρες ο Κώστας Κρομμύδας και φυσικά δεν ήταν μόνος. Ο γνωστός συγγραφέας και ηθοποιός μετά το τέλος των γυρισμάτων του παρέτεινε για λίγο τη διαμονή του στη βρετανική πρωτεύουσα περνώντας λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης  με την σύζυγό του και επίσης συγγραφέα παιδικών βιβλίων Μαρίνα Γιώτη και την κόρη τους Βάϊα.

Όλη η οικογένεια έκανε βόλτες στο Λονδίνο και στη μαγευτική περιοχή του Notting Hill, εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό για να κάνει ποδηλατάδα στο Hyde Park και φυσικά επισκέφτηκε τα μεγάλα βιβλιοπωλεία της περιοχής. Το ζευγάρι, μάλιστα, έκανε και μια στάση στην ελληνική δανειστική βιβλιοθήκη του Λονδίνου στο Hackney Wick, όπου ανακάλυψε μικρούς «θησαυρούς».

Βόλτες στο Hyde Park

Στην ελληνική δανειστική βιβλιοθήκη

Εκτός, από διασκέδαση, όμως, το ταξίδι είχε και επαγγελματικό χαρακτήρα, μιας και τόσο ο Κώστας όσο και η Μαρίνα έκαναν κάποιες επαφές στο Λονδίνο για την προώθηση των βιβλίων τους που κυκλοφορούν και μεταφρασμένα για τους αναγνώστες εκτός Ελλάδος!

Δες φωτογραφίες:

Έξω από το βιβλιοπωλείο σταθμό στο Notting Hill!

Βολτες στα βιβλιοπωλεία του Λονδίνου

Read More

And More