Πρωτοβουλία αγάπης!

Κώστας Κρομμύδας: Πήγε με την σύζυγό του είδη πρώτης ανάγκης στους κατοίκους των σεισμόπληκτων χωριών

Μια πολύ συγκινητική πρωτοβουλία πήρε ο γνωστός συγγραφέας και ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας και η σύζυγός του συγγραφέας παιδικών βιβλίων Μαρίνα Γιώτη. Ο Κώστας που κατάγεται από τα Τρίκαλα, βλέποντας την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στα σεισμοπαθή χωριά της Θεσσαλίας, σκέφτηκε τι μπορεί να κάνει για να βοηθήσει.

Πήρε λοιπόν την πρωτοβουλία και μαζί με τη σύζυγό τους ζήτησαν από τους διαδικτυακούς φίλους τους τη βοήθειά τους. Ο Κώστας που έχει ως συγγραφέας μια μεγάλη ομάδα αναγνωστών που τον ακολουθεί πιστά ενήργησε γρήγορα και αυτοί που ανταποκρίθηκαν ήταν πολλοί! Ο γνωστός ηθοποιός μάζεψε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό και σήμερα το πρωί έφυγε με την σύζυγό του για τα πληγωμένα από το σεισμό χωριά της Θεσσαλίας.

Το σημαντικό είναι ότι όλα τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης αγοράστηκαν από τα χρήματα που μαζεύτηκαν, από τοπικά καταστήματα των περιοχών που επλήγησαν έτσι ώστε να τονωθεί η τοπική αγορά. Ο Κώστας και η Μαρίνα πήγαν στο Ζάρκο το Δαμάσι και το Αμούρι και πρόσφεραν με αγάπη τα είδη πρώτης ανάγκης.

Δες τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν στα προσωπικά τους social media

“Σήμερα μοιράσαμε σε χωριά της Θεσσαλίας, αγαθά πρώτης ανάγκης στους σεισμοπαθείς. Με ανάμεικτα συναισθήματα φεύγουμε και ελπίζουμε να μην ξεχάσουμε αυτούς τους ανθρώπους διότι τα προβλήματα στην περιοχή είναι μεγάλα και θα πάρει πολύ καιρό μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές! Ευχαριστούμε όλους εσάς που βοηθήσατε να πραγματοποιηθεί αυτή η ενέργεια. Να είστε όλοι σας καλά” έγραψε ο ηθοποιός κάτω από τις φωτογραφίες του θέλοντας να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν

Read More

And More