Κώστας Κρομμύδας στο TLIFE για την Κιβωτό του Κόσμου: «Κάποια από τα παιδιά έχουν κακοποιηθεί δύο φορές»

Ο Κώστας Κρομμύδας δεν έχει κρύψει από την πρώτη στιγμή που έγιναν γνωστές οι καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου» την απογοήτευση και τη στεναχώρια του για μια δομή που είχε βοηθήσει έμπρακτα στο παρελθόν.

«Η κιβωτός του κόσμου έγινε κιβωτός του τρόμου για κάποια παιδιά… Έχοντας βοηθήσει στο παρελθόν με πολλούς τρόπους το συγκεκριμένο ίδρυμα, αισθάνομαι απογοήτευση, αλλά το πιο σημαντικό είναι να καταφέρουμε να προστατέψουμε όλα αυτά τα ανυπεράσπιστα παιδιά» είχε γράψει ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας στα social media.

Οι καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές στην «Κιβωτό του Κόσμου» όλο και πληθαίνουν καθημερινά.

Ο Κώστας Κρομμύδας τοποθετήθηκε δημόσια για τη δυσάρεστη αυτή επικαιρότητας μιλώντας στο TLIFE και εκφράζοντας τη στεναχώρια του…

«Η δική μου στεναχώρια είναι ότι – αν ισχύουν όλα αυτά που ακούγονται και οι καταγγελίες – κάποια από αυτά τα παιδιά έχουν κακοποιηθεί δύο φορές. Μία φορά από τις οικογένειές τους, από τις οποίες θέλοντας να ξεφύγουν, μπήκαν σε αυτό το Ίδρυμα και τη δεύτερη φορά κακοποιήθηκαν εκεί που θα έπρεπε κανονικά να βρίσκουν προστασία. Αυτό είναι ό,τι πιο τραγικό μπορεί να συμβεί σε μια αθώα και παιδική ψυχή. Αν ισχύουν οι καταγγελίες…» τόνισε κατηγορηματικά ο Κώστας Κρομμύδας στο TLIFE.

Read More

And More