Κώστας Κρομμύδας: Στο πλευρό των πληγέντων μετά τις πλημμύρες στην Μάνδρα! [pics]

Κώστας Κρομμύδας: Στο πλευρό των πληγέντων μετά τις πλημμύρες στην Μάνδρα! [pics] | tlife.gr

Τις πληγές τους συνεχίζουν να μετρούν οι πληγέντες της φονικής πλημμύρας στο Δήμο της Μάνδρας Αττικής. Ζωές χάθηκαν, άνθρωποι βυθίστηκαν στο πένθος και πολύς κόσμος έμεινε στο δρόμο μετά την πλημμύρα που παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά της. Πλήθος κόσμου παραμένει στο πλευρό αυτών των ανθρώπων, ενώ δεν είναι και λίγοι που προσπαθούν να καλυτερεύσουν τις συνθήκες -μέσω της ιδιωτικής πρωτοβουλίας- στη ζωή των πλημμυροπαθών.

Ανάμεσά τους και ο ηθοποιός και συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας που μαζί με την ομάδα του βρέθηκε στην Μάνδρα και παρέδωσε ηλεκτρικές σόμπες σε νοικοκυριά της περιοχής που υπέστησαν σοβαρές ζημιές. Ο ίδιος μάλιστα, έκανε έκκληση σε όσους μπορούν να βοηθήσουν αυτούς τους ανθρώπους

“Τις τελευταίες τρεις μέρες παραδώσαμε 15 ηλεκτρικές σόμπες σε νοικοκυριά στην Μάνδρα Αττικής που υπέστησαν μεγάλες ζημιές. Θέλω να ευχαριστήσω τις εταιρείες Realizeitaly και Σεϊτανίδης home για την ευγενική προσφορά των σομπών. Είναι πολύ σημαντικό όπως μπορεί ο καθένας να βοηθάει στην ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Το συναίσθημα της προσφοράς είναι πολύ πιο δυνατό από αυτό της αποδοχής. Κάνω έκκληση σε όποιον θέλει Και έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους με όποιον τρόπο μπορεί. Ευχαριστώ επίσης τον Γιάννη την Κατερίνα και το Γρηγόρη που προσφέρθηκαν να με βοηθήσουν στην μεταφορά και διανομή από την Αθήνα στην Μάνδρα”, έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

READ more