Κώστας Κρομμύδας: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πιο ξεχωριστό του αναγνώστη!

Μπορεί η αγάπη του κόσμου να είναι μεγάλη και το αναγνωστικό κοινό του να αυξάνεται συνεχώς, η συγκίνηση του Κώστα Κρομμύδα όμως ήρθε, όταν είδε τον πατέρα του να διαβάζει το νέο του βιβλίο. Ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας που κυκλοφόρησε εδώ και λίγες μέρες το νέο του βιβλίο “Μυρωδιά από σανίδι” από τις εκδόσεις Διόπτρα, ξεκίνησε τις βιβλιοπαρουσιάσεις του σε όλη την Ελλάδα και φυσικά βρέθηκε και στη γενέτειρά του.

Κάνοντας μια στάση στα όμορφα Τρίκαλα, ο Κώστας Κρομμύδας πέρασε από το πατρικό του και συναντήθηκε με την οικογένειά του. Εκεί, μάλιστα, τον περίμενε και μια ξεχωριστή έκπληξη, αφού ο πατέρας του, πήρε πρώτος το βιβλίο και και άρχισε να το διαβάζει.

“Ξυπνώντας τον βρήκα να διαβάζει. Με κοίταξε και με το βλέμμα του μου έδωσε να καταλάβω πως δεν ήθελε να τον διακόψω. Όταν έβγαλα δειλά το κινητό για να τον φωτογραφίσω μου ζήτησε τουλάχιστον να βάλει τα καλά του, “μη με βγάλεις σα Λέτσο…” φώναξε, αλλά δεν πρόλαβε και έκλεψα αυτή τη στιγμή η οποία αξίζει για μένα όσο όλες οι φωτογραφίες που μου έχετε στείλει και θα μου στείλετε…”, έγραψε ο Κώστας Κρομμύδας στα social media και ανέβασε την φωτογραφία του.

View this post on Instagram

Ξυπνώντας τον βρήκα να διαβάζει. Με κοίταξε και με το βλέμμα του μου έδωσε να καταλάβω πως δεν ήθελε να τον διακόψω. Όταν έβγαλα δειλά το κινητό για να τον φωτογραφίσω μου ζήτησε τουλάχιστον να βάλει τα καλά του, “μη με βγάλεις σα Λέτσο…» φώναξε, αλλά δεν πρόλαβε και έκλεψα αυτή τη στιγμή η οποία αξίζει για μένα όσο όλες οι φωτογραφίες που μου έχετε στείλει και θα μου στείλετε… #mirodiaaposanidi

A post shared by Krommydas Kostas (@krommydaskostas) on

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Στην Αθήνα του ’40, ένας έρωτας γεννιέται στο σανίδι, όταν η Δωδέκατη Nύχτα ενώνει τον Νικόλα και τη Λυδία στη σκηνή και τη ζωή. Ένας έρωτας που θα κρατήσει δεκαετίες, κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και με πτυχές που μένουν κρυφές, μέχρι τη μέρα που ο Νικόλας αποφασίζει να αποκαλύψει στη Μάρω τα κρυμμένα μυστικά.

Μια ζωή σαν θέατρο, γεμάτη ένταση, πάθος και δημιουργία, συνδέει τους δύο πρωταγωνιστές μέχρι την τελική αυλαία. Μια ζωή όπου «Όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή. Κι όλοι οι άντρες κι οι γυναίκες είν’ απλώς ηθοποιοί». Μια ζωή γεμάτη μυρωδιά από σανίδι. Μια ιστορία εμπνευσμένη από τους αξέχαστους έρωτες του θεάτρου και της μεγάλης οθόνης

Read More

And More