Κώστας Κρομμύδας: Το μήνυμα του για το τέλος της Βρετανικής σειράς που συμμετέχει – Φωτογραφίες από τα γυρίσματα!

Στην πετυχημένη σειρά “The Durrells” πρωταγωνιστεί ο Κώστας Κρομμύδας. Ο πετυχημένος ηθοποιός συμμετέχει στην τρίτη και στην τέταρτη σεζόν ερμηνεύοντας τον Αστυνομικό Διευθυντή της Κέρκυρας τη δεκαετία του ’30, Η σειρά εκτυλίσσεται στην Κέρκυρα του παρελθόντος και συμμετέχουν πάνω από πέντε Έλληνες ηθοποιοί.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Γιώργος Καραμίχος, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Μελίνα Ασλάνογλου δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και καθηλώνουν το Βρετανικό κοινό, ενώ στην Ελλάδα θα προβληθεί η τέταρτη σεζόν στις 8 Απριλίου. Ο Κώστας ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος που συμμετείχε σε αυτή την μεγάλη σειρά – η οποία κλείνει με αυτή την σεζόν – και έγραψε στο προφίλ του στο facebook, ότι πέρασε υπέροχα και πως στεναχωρήθηκε που τελειώνει. ” Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία και χαίρομαι που είχα την χαρά να δουλέψω σε μια τόσο μεγάλη παραγωγή, με εξαιρετικούς ηθοποιούς. Κρίμα που τελειώνει…”

 

Η σειρά είναι τοποθετημένη κατά κύριο λόγο στο 1935, όταν η Αγγλίδα Louisa Durrell, η ζωή της οποίας κατέρρευσε, αποφάσισε να μετακομίσει από το Λονδίνο στην Κέρκυρα. Ο σύζυγός της είχε φύγει από την ζωή λίγα χρόνια πριν και όσα χρήματα διέθετε, είχαν τελειώσει κάνοντας τη ζωή της στην βρετανική πρωτεύουσα ασφυκτική και καταθλιπτική. Ανακοινώνει, λοιπόν, στα τέσσερα παιδιά της ότι μετακομίζουν στο πανέμορφο νησί του Ιονίου και επακολουθεί ομηρική μάχη και άρνησή τους, πόσο μάλλον όταν ανακαλύπτουν ότι η Κέρκυρα δεν έχει καν ηλεκτρισμό εκείνη την εποχή Ωστόσο, η ζωή εκεί είναι φθηνή και για τα παιδιά αποδεικνύεται γρήγορα λόγω του φυσικού τοπίου και του υπέροχου κλίματος ένας επίγειος παράδεισος.

Read More

And More