Κώστας Κρομμύδας: Το πρόβλημα υγείας που του άλλαξε τα σχέδια!

Κώστας Κρομμύδας: Το πρόβλημα υγείας που του άλλαξε τα σχέδια! | tlife.gr
Μια πνευμονία τον έριξε για τα καλά στο κρεβάτι και τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες, ανατρέποντας τα σχέδιά του. Ο ηθοποιός και συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας παραμένει στο νοσοκομείο και η περιπέτεια της υγείας του, του έχει αλλάξει τα σχέδια.
Τα καλά νέα είναι πως βρίσκεται ήδη σε περίοδο ανάρρωσης και έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και τα… κακά, πως πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο για μια ακόμη εβδομάδα! Γεγονός που ανατρέπει τα σχέδιά του και αναβάλει την παρουσίαση του νέου του βιβλίου “Μη με λησμονεί” (κυκλοφορεί στις 6 Μάη από τις εκδόσεις Διόπτρα) που είχε προγραμματιστεί για τις 13 Μαΐου.

“Με πολύ μεγάλη μου λύπη μόλις πληροφορήθηκα πως η παραμονή μου στο νοσοκομείο κρίνεται αναγκαία για τουλάχιστον ακόμη μια εβδομάδα. Με τα νέα δεδομένα θα πρέπει να ματαιωθεί η προγραμματισμένη πρώτη παρουσίαση του “Μη με λησμονεί” στις 13 Μαΐου.

Θα σας ενημερώσω σύντομα για τη νέα ημερομηνία. Λυπάμαι ειλικρινά αλλά οι γιατροί ήταν κάθετοι και οφείλω να τους ακούσω. Σε λίγη ώρα θα κρατάω στα χέρια μου το πρώτο αντίτυπο και αυτό είναι μια μικρή παρηγοριά… Να είστε όλοι σας καλά… Τα μηνύματα σας μου δίνουν μεγάλη δύναμη…”, έγραψε ο Κώστας στο προφίλ του στο Facebook, ενώ μια μέρα νωρίτερα ανέβασε και μια φωτογραφία μέσα από το δωμάτιό του στο νοσοκομείο.

Όσο για την παρουσίαση του νέου του βιβλίου; Προγραμματίστηκε για τις 3 Ιουνίου!

READ more