Κώστας Μακεδόνας: Ο κριτής του Rising Star ανοίγει το album με τις παιδικές του φωτογραφίες

Μπορεί τηλεοπτικά ο Κώστας Μακεδόνας να μην έχει μεγάλη εμπειρία αλλά στη μουσική έχει ένα τεράστιο βιογραφικό με σπουδαίες συνεργασίες. Αυτό τον κάνει και αντάξιο κριτή των υπολοίπων τριών στο Rising Star.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής προς το παρόν διατηρεί χαμηλούς τόνους στο talent show του ANT1, όπως συνηθίζει και στην προσωπική του ζωή. Στα επόμενα live όμως σίγουρα θα δούμε να ξεδιπλώνει κι εκείνος τον χαρακτήρα του.

Μέχρι τότε, “σκαλίσαμε” μαζί του το παρελθόν του μέσα από τις φωτογραφίες που ο ίδιος έχει ανεβάσει στον λογαριασμό του στο instagram.


Ο Κώστας Μακεδόνας ήταν από πολύ μικρός έτοιμος για μια καριέρα στο τραγούδι.
Παρόλο που ξεκίνησε άλλες σπουδές, στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης και στην πορεία έγινε και επαγγελματίας πιλότος, η μουσική παραμένει ο μεγάλος του έρωτας.

Στα 49 του χρόνια έχει καταφέρει να δουλέψει με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ξεκίνησε παράλληλα με τις σπουδές του να τραγουδάει σε μπουάτ, όπου γνωρίστηκε με τον συνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη.

Το 1988 μετακόμισε στην Αθήνα όπου εμφανίστηκε μαζί με τη Βίκυ Μοσχολιού και την Τάνια Τσανακλίδου, ενώ τον επόμενο χρόνο κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό του δίσκο “Δεν έχω ιδέα” σε μουσική Κραουνάκη και στίχους Λίνας Νικολακοπούλου. Έκτοτε κυκλοφόρησε δώδεκα ακόμα προσωπικούς δίσκους.

Read More

And More