Κώστας Μαρτάκης: Απαντά για την παραλίγο συνεργασία του με την Ιωάννα Μαλέσκου – «Δεν ήταν αυτό που ήθελα»

Καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Κώστας Μαρτάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την πορεία του στο τραγούδι από τη συμμετοχή του στο Dreal Show μέχρι και σήμερα.

Ο Κώστας Μαρτάκης ρωτήθηκε για την παραλίγο συνεργασία του με την Ιωάννα Μαλέσκου, αφού ο ίδιος είχε ξεκινήσει κάποιες συζητήσεις προκειμένου τη φετινή σεζόν να βρίσκεται στην εκπομπή της στον ΣΚΑΙ…

«Η αρχική συζήτηση δεν έγινε με σκοπό να βρεθώ δίπλα της ως συμπαρουσιαστής. Έπεσε σαν ιδέα, βρεθήκαμε και με την Ιωάννα μιλήσαμε αλλά δεν ήταν αυτό ακριβώς που ήθελα να κάνω τηλεοπτικά. Πραγματικά θέλω να περνάω καλά με την ομάδα που συνεργάζομαι», αποκάλυψε ο Κώστας Μαρτάκης.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε τον λόγο που αρνήθηκε την πρόταση για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου: «Ένιωθα πως στη συγκεκριμένη ομάδα δεν θα ήμουν αυτό που θα ήθελα να είμαι, κι αυτό που μπορώ να βγάλω. Οπότε θα ήμουν ένα περιττό στοιχείο μέσα στην ομάδα. Επέλεξα να πω Όχι. Γενικά με τον ΣΚΑΙ υπήρξαν συζητήσεις για διάφορα προγράμματα, θα δούμε…»

Read More

And More