Κώστας Μαρτάκης. “Θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά”

“Τα φλερτ και οι περιπέτειές μου δεν αφορούν τον κόσμο”, λέει ο Κώστας Μαρτάκης συμπληρώνοντας πως όταν θα βρει την γυναίκα του δεν θα το κρύψει! Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Glam μιλά για την Eurovision, τον Ηλία Ψινάκη και το ενδεχόμενο να χορέψει στο Dancing With The Stars.

O Kώστας δηλώνει τυχερός που μέχρι σήμερα έχει κρατήσει μακριά τα φώτα της δημοσιότητας από την προσωπική του ζωή. Όπως βέβαια παραδέχεται δεν είχε και κάποια σοβαρή σχέση μέχρι σήμερα, για την οποία να αγχώνεται μήπως τον φωτογραφίσουν. Ο 26χρονος τραγουδιστής θέλει να κάνει οικογένεια και παιδιά και δηλώνει πως η ιδανική γυναίκα δεν πρέπει να είναι ζηλιάρα και μίζερη.

Eurovision

Μπορεί να μην τα είχε καταφέρει στον Ελληνικό τελικό το 2008, όμως παραδέχεται πως θα δοκίμαζε την τύχη του ξανά στον διαγωνισμό. Για το Dancing With The Stars αναφέρει πως ο φιλανθρωπικός του χαρασκτήρας είναι ένα ισχυρί κίνητρο για να λάβει μέρος, αν και κάτι τέτοιο θέλει σκέψη.

Ο Ηλίας και ο Σάκης

Από την αρχή της καριέρας του τον έχουν παρομοιάσει με τον Σάκη Ρουβά. Εκείνος αυτό που εύχεται είναι να μπορέσει να αντέξει στο χρόνο όσο και ο Σάκης. Για την Ηλία έχει μόνο καλά λόγια να πεί, ακόμη κι αν σήμερα δεν συνεργάζονται. “Τον αγαπάω και με αγαπά γιατί έχουμε περάσει ωραίες στιγμές. Ό,τι κι αν χρειαστώ, θα μιλήσω, θα τον ρωτήσω, θα τον συμβουλευτώ. Μπορεί να μην ταιριάξαμε στην συνεργασία γιατί είμαστε και οι δύο εγωιστές και ισχυρογνώμονες, αλλά είναι από τους καλύτερούς μου φίλους”.

Read More

And More