Site icon TLIFE

Κώστας Μπακογιάννης: Πανελλήνιο ρεκόρ Κ18 για την κόρη του, Δανάη – Θεοδώρα σε αγώνες κλειστού στίβου

Τα 60 μέτρα μετ’ εμποδίων ήταν το αγώνισμα με το οποίο άνοιξε το πρόγραμμα της ημερίδας κλειστού στίβου στην Παιανία. Μάλιστα, κάτι που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι η Δανάη Θεοδώρα Μπακογιάννη, κόρη του τέως Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, έκανε το πανελλήνιο ρεκόρ Κ18.

Η 17χρονη επιβεβαίωσε έτσι πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και ότι το μέλλον της στον στίβο διαγράφεται λαμπρό.

Η Δανάη – Θεοδώρα Μπακογιάννη με χρόνο 8.46, πέτυχε ρεκόρ στην κατηγορία της, κάνοντας τους γονείς και τους φίλους της περήφανους!

Δες την προσπάθεια της στο 02:35:

 YouTube video player

Η νεαρή αθλήτρια της Φωτεινής Κατσινέλη βελτίωσε το 8.52 στης Νικολέττας Αντωνιάδη από τις 29 Ιανουαρίου 2022 και έδειξε πως το καλοκαίρι, θα είναι σε θέση να διεκδικήσει καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 στο Ριέτι, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 16 – Κυριακή 19 Ιουλίου 2026.

Αναμένεται να λάβουν μέρος περίπου 1.200 αθλητές και αθλήτριες, ενώ, η ελληνική συμμετοχή αναμένεται να είναι σημαντική σε άλλη μία μεγάλη διοργάνωση.

© 2026 tlife.gr