Κώστας Μπίγαλης: «Σε μία χώρα όπου οι άνθρωποι δεν βγάζουν το δεύτερο 15ήμερο του μήνα, δεν μπορεί να μην υπάρχει άγχος»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαιρινό ραντεβού» έκαναν ο Κώστας Μπίγαλης και η Πωλίνα.

Οι δυο καλλιτέχνες, αναφέρθηκαν στη νοσταλγία του κοινού για τη διασκέδαση των ’90s, αλλά και στις οικονομικές δυσκολίες που διαπιστώνουν σε διάφορες περιοχές της χώρας.

«Κάθε εποχή έχει διαφορετική διασκέδαση. Αυτή την περίοδο, που τα πράγματα είναι στρυμωγμένα, νομίζω ο κόσμος το έχει ανάγκη», σημείωσε η Πωλίνα.

Από την πλευρά του ο Κώστας Μπίγαλης πρόσθεσε: «Κάθε εποχή έχει τα δικά της. Η σημερινή είναι πιο αγχωτική για διάφορους λόγους. Σε μία χώρα όπου οι άνθρωποι δεν βγάζουν το δεύτερο 15ήμερο του μήνα, δεν μπορεί να μην υπάρχει άγχος. Όχι όλοι, κάποιοι».

Η Πωλίνα αναφέρθηκε και στις δύσκολες περιόδους του παρελθόντος: «Την εποχή της κρίσης και του κορονοϊού ήμασταν πάρα πολύ περίεργα, γιατί οι καλλιτέχνες έτσι είμαστε». «Εμείς είμαστε αγωνιζόμενοι καλλιτέχνες, δεν είμαστε της υποθέσεως…», σχολίασε ο Κώστας Μπίγαλης

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164