Κώστας Νικούλι: «Είναι μαζί μου και το απολαμβάνει, μου δίνει δύναμη» – Οι αποκαλύψεις για την σύντροφό του

Ο Κώστας Νικούλι το πρωί της Πέμπτης 17/3 μίλησε με τηλεφωνική σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή Happy Day.

O ηθοποιός που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό και αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο του Πετρή στην επιτυχημένη σειρά, Σασμός, μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο θα επιστρέψει στην σειρά ενώ μίλησε και για την προσωπική του ζωή.

«Ο Σασμός μάς έχει μάθει στον κόσμο του flashback. Δηλαδή βλέπουμε πολλά flashback και πολλούς ήρωες να επανέρχονται. Πιστεύω ότι και εγώ δεν θα γλιτώσω από αυτή την γραφή» δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Εννοώ πως από ότι ξέρω υπάρχουν κάποια flashback. Ακόμα δεν έχω ακριβώς γνώση του πως και αν θα πάρω δικαίωση ή με ποιον τρόπο. Αυτό δεν το ξέρω… Σίγουρα όμως μια μικρή επιστροφή του Πετρή θα την έχουμε. Ας ελπίσουμε να αναπαυτεί η ψυχούλα του».

«Με την κοπέλα μου συγκατοικούμε εδώ και έξι μήνες περίπου. Η συγκατοίκηση θέλει πολλά, να είσαι παραχωρητικός, να ακούς πάνω από όλα τις ανάγκες του άλλου και νομίζω πως είναι κάτι που δεν τελειώνει ποτέ, γιατί συνεχώς προκύπτουν καινούργια θέματα, που πρέπει να τα διαχειριστείς και να τα συζητήσεις». Η κοπέλα μου δεν άλλαξε από την αναγνωρισιμότητά μου στον Σασμό. Είναι μαζί μου, είναι κουλ και το απολαμβάνει. Μου δίνει δύναμη και με κάνει να προσέχω πράγματα που μπορεί εγώ επειδή είμαι μέσα να μην τα παρατηρώ», ανέφερε ο Κώστας Νικούλι.

Read More

And More