Κώστας Νικούλι: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή – «Μια μέρα χωρίς έρωτα θα ήταν ξενέρωτη»

O Κώστας Νικούλι το απόγευμα της Δευτέρας 7/2 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Κυψέλη.

Ο ηθοποιός που φέτος γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον ρόλο του Πετρή στη σειρά, Σασμός, μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδικά του χρόνια στην Αλβανία, για τη σχέση του και αλλά και για το πώς βιώνει τη συγκατοίκηση.

«Ο έρωτας μου δίνει δύναμη. Μία μέρα στη ζωή μου χωρίς έρωτα θα ήταν ξενέρωτη, αλλά τώρα έχει μία άλλη υφή, γιατί θέλω να είμαι σπίτι γιατί είναι ζεστά και όμορφα. Για εμένα είναι ότι θέλω να βρίσκομαι σπίτι και είναι η πρώτη φορά που συγκατοικώ. Έχουμε μοιράσει άτυπα τις δουλειές του σπιτιού και ότι προθυμοποιείται ο καθένας το κάνει», είπε ο ηθοποιός αναφερόμενο στη σύντροφό του, Κατερίνα Μαούτσου. 

«Τα παιδικά μου χρόνια στην Αλβανία ήταν τέλεια. Στο σχολείο νευρίαζα συχνά και δεν ήμουν από τους καλύτερους μαθητές. Πιστεύω ότι ο ρατσισμός προέρχεται από τον φόβο και θεωρώ πως όλοι έχουμε περάσει κάποια στιγμή από αυτό. Υπάρχει παντού και εγώ θα έλεγα ότι από τη μία είναι ένας τρόπος προσέγγισης, δηλαδή να μπούμε σε κάποιο ίδιο κανάλι με τον άλλον, αλλά πολλές φορές αυτό μας κάνει και να αντιδράμε χωρίς να το περιμένουμε. Το άσχημο είναι όταν τα παιδιά εισπράττουν κάτι από τους γονείς που έχουν ακούσει αλλά δεν έχουν αντιληφθεί τι σημαίνει και μόνο επειδή αυτό είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο, το λένε χωρίς να ξέρουν τι σημαίνει», σημείωσε ο Κώστας Νικούλι.

Read More

And More