Κώστας Νικούλι – Σασμός: Ο Πετρής έκανε μια αποκάλυψη για την Μανταρίνα που κανείς δεν περίμενε

Ο Κώστας Νικούλι είναι ένας από τους ηθοποιούς του Σασμού που κατάφεραν να ξεχωρίσουν τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, ενώ ο θάνατός του στη σειρά συγκίνησε τους πάντες. Ιδιαίτερη συγκίνηση όμως προκάλεσε και η σκηνή που η Μανταρίνα, ο σκύλος του τηλεοπτικού Πετρή αποχαιρετούσε το αφεντικό του.

Το πρωί της Παρασκευής 28/1, ο Κώστας Νικούλι βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα και αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο γυρίζονταν οι σκηνές με την Μανταρίνα.

«Παίρνει εντολές από τον εκπαιδευτή του και παίρνει κάποιο τρόπο μέχρι να συντονίσουμε τη δράση… Αναγκαστικά ανέπτυξα σχέση με το σκυλί, δε γινόταν αλλιώς γιατί πρέπει με κάποιο τρόπο το σκυλί να έχει τη μυρωδιά μου, να είμαι ένα οικείο πρόσωπο και αυτό που μου είπε ο εκπαιδευτής από την πρώτη σκηνή είναι ότι δεν είναι λούτρινο» είπε ο ηθοποιός. 

Λίγο μετά, η Κατερίνα Καινούργιου άρχισε να διαβάζει ερωτήσεις και μηνύματα που έστελναν οι τηλεθεατές για τον Κώστα Νικούλι ενώ μια από αυτές αφορούσε την Μανταρίνα. Συγκεκριμένα ένας τηλεθεατής θέλησε να μάθει αν αυτό είναι το πραγματικό όνομα του σκύλου με τον Κώστα Νικούλι να προχωρά σε μια αποκάλυψη που ξάφνιασε τους πάντες.

«Αυτή είναι η αποκάλυψη, η Μανταρίνα λέγεται Ιβάν και είναι αρσενικό» είπε ο Κώστας Νικούλι.

Read More

And More