Κώστας Νικούλι: Βραδινή έξοδος για τον ηθοποιό με τη σύντροφό του Κατερίνα Μαούτσου – Φωτογραφίες TLIFE

Στο κέντρο της Αθήνας και στην βραδιά για την παρουσίαση της νέας σειράς της ΕΡΤ, «Η παραλία» στην οποία και πρωταγωνιστεί βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 3/9 ο Κώστας Νικούλι συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Κατερίνα Μαούτσου.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν δυο χρόνια στην παράσταση “Ροσμαρί”, και εκ τότε είναι αχώριστοι. Μάλιστα, το ζευγάρι εδώ και περίπου ένα χρόνο ζει κάτω από την ίδια στέγη με το ενδεχόμενο του γάμου να υπάρχει έντονα στο μυαλό τους.

«Δεν είμαι ακόμη παντρεμένος. Συζώ εδώ και μήνες με τη σύντροφό μου. Έχουμε συζητήσει για γάμο αλλά πιο πολύ την ενδιαφέρει το πάρτι. Το πότε θα διασκεδάσουμε… Έτσι το σκεφτόμαστε! Το έχουμε πει ότι δεν θέλουμε τα στερεοτυπικά, αλλά το ξωκλήσι υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού της και το αναφέρει συχνά. Στο θέατρο γνωριστήκαμε, στην παράσταση Ροσμαρί. Εκεί βρεθήκαμε και αγαπηθήκαμε. Ζηλιάρης είμαι, δεν το κρύβω» είχε δηλώσει ο Κώστας Νικούλι για τη σχέση τους.

Η Κατερίνα Μαούτσου, συνόδευσε χθες τον αγαπημένο της και οι δυο τους πόζαραν στον φωτογραφικό φακό με το χαμόγελο να είναι ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More