Κώστας Πηλαδάκης: Μετά τον οριστικό χωρισμό από την Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι ξανά ερωτευμένος!

Αφού χώρισε οριστικά από την Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Κώστας Πηλαδάκης ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα, παρόλο που, όπως αποκαλύπτει πρόσωπο από το περιβάλλον του στη Real Life, δεν το περίμενε ούτε ο ίδιος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου, ο επιχειρηματίας χαμογελά και πάλι στο πλευρό της Αμερικανίδας χορογράφου Chali Jennings, η οποία στο βιογραφικό της έχει συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της διεθνούς σκηνή, όπως οι Justin Timperlake, The Black Eyed Peas και Maroon 5.

Η ίδια επέλεξε να εγκατασταθεί από το Λος Άντζελες στη χώρα μας το 2008. Από τότε συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, όπως η Τάμτα, η Ελένη Φουρέιρα, ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευσε της εφημερίδας, το ζευγάρι πραγματοποίησε πρόσφατα μια κοινή έξοδο σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου ήταν πολύ διαχυτικοί μεταξύ τους, επιβεβαιώνοντας το ειδύλλιό τους.

Ο Κώστας Πηλαδάκης, αν και συνεχίζει να τηρεί σιγήν ιχθύος για τα προσωπικά του, φαίνεται πώς έχει αποφασίσει να μην κρύβεται και αδιαφορεί για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι.

Οι δυο τους έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν αργά αλλά σταθερά, ενώ, παρόλο που ακόμα δεν μένουν κάτω από την ίδια στέγη, περνούν συχνά τα βράδια ο ένας στο σπίτι του άλλου.

Read More

And More