Κώστας Πηλαδάκης – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ερωτευμένοι στους δρόμους της Γλυφάδας! [pics]

Στα μέσα Απριλίου έγινε γνωστό ότι ο Κώστας Πηλαδάκης και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι ζευγάρι και, μάλιστα, full in love. Τους τελευταίους μήνες, ο πρώην σύντροφος της Ειρήνης Παπαδοπούλου και η πρώην σύντροφος του Κώστα Σόμμερ μοιράζονται την καθημερινότητά τους και απολαμβάνουν τη σχέση τους.

Η τελευταία φήμη -που η ίδια δεν επιβεβαίωσε ποτέ- έλεγε ότι η Ναυσικά είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ενώ για αρκετό καιρό ο Κώστας Πηλαδάκης διατηρούσε σχέση με τη χορογράφο Τσάλι Τζένινγκς.

Όπως φαίνεται, οι δυο τους είναι πολύ ταιριαστοί μαζί και περνούν όμορφες στιγμές, ενώ σιγά-σιγά οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους ολοένα και αυξάνονται. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, το ζευγάρι είχε απαθανατιστεί κατά τη διάρκεια ποδηλατάδας τους στα νότια προάστια, ενώ πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τους “τσάκωσε” σε πρωινό περίπατο στη Γλυφάδα.

Χαλαροί και ευδιάθετοι απόλαυσαν τη βόλτα τους, με τη Ναυσικά να μαγνητίζει πάνω της όλα τα βλέμματα, λόγω της εντυπωσιακής εξωτερικής της εμφάνισης, και τον Κώστα να είναι πολύ προστατευτικός μαζί της και συνεχώς στο πλευρό της.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More