Κώστας Πρέκας: Βραδινή έξοδος στο Ηρώδειο με την γοητευτική αρραβωνιαστικιά του! [pics]

Δεν αργεί η μέρα που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας… Ο λόγος για τον σπουδαίο ηθοποιό Κώστα Πρέκα, ο οποίος εδώ και μερικά χρόνια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της κυρίας των δημοσίων σχέσεων, Μαίρης Βιντιάδου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν περίπου πριν δυο χρόνια όταν εκείνη έκανε δημόσιες σχέσεις στην παράσταση που πρωταγωνιστούσε εκείνος και ο έρωτας δεν άργησε να έρθει.

Η Μαίρη μάλιστα στάθηκε δίπλα του όταν εκείνος χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο και να κάνει μια μικρή επέμβαση. Η πρόταση γάμου έγινε και από τότε το ζευγάρι είναι αχώριστο! Το βράδυ της Πέμπτης, ο Κώστας Πρέκας και η Μαίρη Βιντιάδου βρέθηκαν στο Ηρώδειο και σε μια βραδιά γιορτής της μουσικής και του θεάτρου με τον Μίμη Πλέσσα. Το ζευγάρι απόλαυσε μια υπέροχη συναυλία, ενώ δεν δίστασε να ποζάρει χαμογελαστό στον φωτογραφικό μας φακό.

Τα έσοδα της παράστασης δόθηκαν, μάλιστα, στο Ίδρυμα το Σπίτι του Ηθοποιού, σε μία προσπάθεια έντονης κοινωνικής και φιλανθρωπικής δράσης χρόνων, του Ιδρύματος, προκειμένου να βοηθήσει τους Έλληνες Ηθοποιούς.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More