Κώστας Σόμμερ: Αγκαλιά με την σύζυγό του, Βαλεντίνη και τον γιο τους στην παραλία – Φωτογραφία

Ο Κώστας Σόμμερ και η σύζυγός του, Βαλεντίνη Παπαδάκη από την ημέρα που υποδέχτηκαν στον κόσμο τον μονάκριβο γιο τους, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή του γιου της, αλλά και ο Κώστας Σόμμερ προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί τους.

Ο ίδιος μάλιστα, είναι πολύ δραστήριος, λατρεύει τα σπορ και αυτό προσπαθεί να περάσει και στον γιο του, Ιάσονα κάνοντας πράγματα που αγαπούν.

«Ο γιος μου, όπου και να πάμε, τρελαίνει τον κόσμο. Είναι πολύ κοινωνικό μωρό και είναι πάντα χαμογελαστός και σε κερδίζει. Είναι επτά μηνών και η πρώτη του έξοδος έγινε δέκα ημερών. Με το που έρθει το παιδί αλλάζουν όλα. Γίνεται οικογένεια, πριν από αυτό ήμασταν ζευγάρι. Το παιδί είναι πρώτο και το πιο βαρύ στοιχείο στην εξίσωσή σου. Έχω ένα παιδί και θα έδινα όλη μου τη ζωή γι΄αυτό», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Κώστας Σόμμερ.

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν έχουν καταφέρει ακόμα να φύγουν εκτός Αθηνών για διακοπές, φροντίζουν όμως να περνούν πολλές ώρες στη θάλασσα και στην πρωτεύουσα.

Ο τρυφερός μπαμπάς, πρόσφατα μοιράστηκε και ένα γλυκό στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς του φίλους, στο οποίο βλέπουμε σύσσωμη την οικογένεια στην παραλία να ποζάρει στον φακό, με τον μικρό Ιάσονα να κλέβει την παράσταση.

Read More

And More