Κώστας Σόμμερ: Δείχνουν για πρώτη φορά το πρόσωπο της νεογέννητης κόρης τους

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη, καθώς πριν από λίγες εβδομάδες υποδέχτηκαν στη ζωή το δεύτερο παιδί τους. 

Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή από τον ίδιο τον Κώστα Σόμμερ, ο οποίος δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram μια φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του και έγραψε, «Καλώς ήρθες στον κόσμο, καλώς ήρθες στην οικογένειά μας, θησαυρέ μου. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψεις το συναίσθημα να σε κρατάω για πρώτη φορά».

Το ζευγάρι που έχει ακόμη έναν γιο, τον ενός έτους Ιάσωνα έχει επιστρέψει σπίτι του πλέον και τώρα προσπαθούν να οργανώσουν τη νέα τους καθημερινότητα ως τετραμελής πλέον οικογένεια.

Το βράδυ του Σαββάτου 31/12 υποδέχτηκαν το νέο έτος όλοι μαζί ενώ το πρωί της Κυριακής 1/1 ετοίμασαν το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι για να φάνε και να διασκεδάσουν μαζί με συγγενείς και φίλους.

Ο Κώστας Σόμμερ μάλιστα, δημοσίευσε ένα βίντεο από το τραπέζι, στο οποίο μάλιστα, μας έδειξε και για πρώτη φορά το πρόσωπο της νεογέννητης κορούλας του, ενώ αντάλλαξε και ένα τρυφερό φιλί με την αγαπημένη του.

Δες το βίντεο

Read More

And More