Κώστας Σόμμερ: Η σύντροφός του μιλάει για την αποβολή του μωρού τους – “Χαθήκαμε, δεν ξέραμε τι να κάνουμε…” Βίντεο

Πριν μερικές ημέρες έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση πως ο Κώστας Σόμμερ και η σύντροφός του, Βαλεντίνη Παπαδάκη, έχασαν το μωρό που περίμεναν. Το πρωί της Τρίτης, η 26χρονη make up artist μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Ευτυχείτε” για την αποβολή του μωρού που κυοφορούσε αλλά και την γνωριμία της με τον γνωστό ηθοποιό.

Όσον αφορά τον ξαφνικό χαμό του αγέννητου μωρού τους, η όμορφη Βαλεντίνη Παπαδάκη ανέφερε: “Στη δική μας περίπτωση μας ένωσε πιο πολύ. Το περάσαμε πολύ γρήγορα. Εγώ δεν περίμενα να συμβεί. Μέσα από αυτό είδα τον Κώστα διαφορετικά. Δεν μπορώ να σου πω ότι θέλω να κάνω παιδιά, θέλω να κάνω το παιδί του Κώστα. 

Όταν το έμαθα το είπα πρώτα στον Κώστα. Ήμασταν στη θάλασσα. Χαθήκαμε, δεν ξέραμε τι να κάνουμε αλλά δεν μπορείς να το προσδιορίσεις. Εγώ δηλαδή δεν είχα συνειδητοποιήσει 100% ότι μου συμβαίνει αυτό”.

Όσον αφορά τη γνωριμία και το μέλλον της σχέσης της με τον Κώστα Σόμμερ, η ίδια εξηγεί: “Με τον Κώστα συναντηθήκαμε σε μια κοινή παρέα και στην αρχή ήταν όλα φιλικά. Στον Κώστα μου αρέσει ότι είναι αντρικός. Είμαστε μαζί εννέα με δέκα μήνες. Δεν ξέρω αν θα έχουμε γάμο. Δεν είμαι υπέρ του γάμου. Γίνει δεν γίνει για μένα είναι το ίδιο. Εγώ θέλω να είμαι καλά με τον άνθρωπό μου και από εκεί και πέρα τα άλλα είναι πολύ διαδικαστικά”. 

Δες το βίντεο:

Το ζευγάρι ζει έναν μεγάλο έρωτα!

Read More

And More