Κώστας Σόμμερ: Η τρυφερή φωτογραφία με τη σύντροφό του μετά τα δύσκολα

Ένα μεγάλο έρωτα ζουν τους τελευταίους μήνες ο Κώστας Σόμμερ και η σύντροφός του, Βαλεντίνη Παπαδάκη. Οι δυο τους βρίσκονται σε μία από τις καλύτερες φάσεις τους και απολαμβάνουν κάθε στιγμή της κοινής πορείας τους.

Μπορεί πριν λίγο καιρό το ζευγάρι να έζησε μια δυσάρεστη εμπειρία, καθώς το η Βαλεντίνη Παπαδάκη ήταν έγκυος και απέβαλλε, ωστόσο όλα αυτά αποτελούν πλέον παρελθόν. Το ζευγάρι έχει εστιάσει στη θετική πλευρά της ζωής και χαίρεται ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

Πριν μερικές ώρες, ο ερωτευμένος Κώστας Σόμμερ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με την καλή του από τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιά μέσα στην πισίνα με εκείνον να σημειώνει:

“Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να απολαμβάνεις τη ζωή σου, να είσαι χαρούμενος. Η ευτυχία είναι ένας προορισμός κι όχι ένα μέρος. Η ευτυχία βασίζεται μόνο πάνω στους εαυτούς μας. Το μεγαλύτερο εμπόδιο στην ευτυχία είναι να περιμένουμε πάρα πολύ ευτυχία… Να το θυμάσαι και θα είσαι ευγνώμων γι’ αυτό”.

Δες τη φωτογραφία:

Το ζευγάρι είναι full in love!

Read More

And More