Κώστας Σόμμερ: Με την εγκυμονούσα σύζυγό του, Βαλεντίνη Παπαδάκη σε βραδινή έξοδο – Φωτογραφίες

Γονείς για δεύτερη φορά πρόκειται να γίνουν σε λίγους μήνες ο Κώστας Σόμμερ και η σύζυγός του, Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Το αγαπημένο ζευγάρι ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του το δεύτερο καρπό του έρωτά του, ενώ και ο γιος τους, περιμένει με μεγάλη χαρά να υποδεχτεί το αδερφάκι του.

«Το χαιρόμαστε πάρα πολύ και περιμένουμε με ανυπομονησία το δεύτερο παιδάκι μας. Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να είναι σχεδόν δυο χρόνια σερί έγκυος. Ήθελε το καλοκαίρι αυτό να το ζήσει πιο ξέγνοιαστα. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη και αυτά είναι χαρούμενα νέα. Διανύει τον πέμπτο μήνα και περιμένουμε κοριτσάκι» εξομολογήθηκε ο Κώστας Σόμμερ σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Μπορεί οι δυο τους να μην έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο, ωστόσο κάθε φορά που οι υποχρεώσεις τους τους το επιτρέπουν φροντίζουν να περνούν δημιουργικό χρόνο και οι δυο τους.

Αυτό έκαναν και το βράδυ της Πέμπτης 22/9 που βρέθηκαν στη Λίμνη Βουλιαγμένης και στην Τελετή Διεθνών Βραβείων Who is Who International Awards. 

Το ζευγάρι μάλιστα, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό κατά τη άφιξή του, με την εγκυμονούσα να κλέβει την παράσταση με την εντυπωσιακή εμφάνιση, αφήνοντας ακάλυπτη την φουσκωμένη κοιλιά της.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More