Ο Κώστας Σόμμερ στο TLIFE: Η πρώτη δήλωση μετά την είδηση για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του!

Ο Κώστας Σόμμερ δηλώνει χαρούμενος που ετοιμάζεται να γίνει πατέρας , μιλάει  για πρώτη φορά, στο ΤLIFE, μετά τα χαρμόσυνα νέα για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του! Όπως έγινε γνωστό από το περιοδικό ΟΚ, σε λίγους μήνες ο γοητευτικός ηθοποιός θα γίνει μπαμπάς!

Το TLIFE, επικοινώνησε με τον Κώστα Σόμμερ ο οποίος χαρούμενος αλλά επιφυλακτικός μίλησε για τα νέα χαρμόσυνα δεδομένα στην προσωπική του ζωή!

“Είναι παρά πολύ νωρίς να σας πω κάτι ,βέβαια είναι κάτι ευχάριστο , ένα γεγονός που με κάνει χαρούμενο αλλά όπως καταλαβαίνετε είναι ακόμη νωρίς για δηλώσεις” Ο Κώστας Σόμμερ διατηρώντας χαμηλούς τόνους, μας επιβεβαίωσε το ευχάριστο γεγονός,αλλά δηλώνει επιφυλακτικός αφού, ακόμη είναι νωρίς, καθώς η αγαπημένη του, Βαλεντίνη Παπαδάκη, διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης.

– Η σύντροφός σας και μητέρα του παιδιού τι σας είπε ; Πώς το μάθατε Είναι νωρίς δε θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω , σας λέω είναι κρίμα που μαθεύτηκε τόσο νωρίς Μακάρι να πάνε όλα πολύ καλά και όταν έρθει η στιγμή θα πούμε ό,τι θέλετε

Ο Κώστας Σόμμερ, πριν, από ενάμιση χρόνο αναφερόμενος, στο ενδεχόμενο να γίνει πατέρας είχε πει : Θεωρώ ότι ένα παιδί σημαίνει ,χαρά ,ευτυχία ,εξέλιξη ….Όταν έρθουν τα άστρα και κάτσουν στην κατάλληλη ευθεία και οι συνθήκες είναι όπως πρέπει να είναι , αυτό συμβαίνει. Ο άνθρωπος κάνει σχέδια και ο Θεός γελάει.

Η σχέση του γνωστού ηθοποιού με την αγαπημένη του έγινε γνωστή το περασμένο Απρίλιο όταν κυκλοφόρησαν κοινές τους φωτογραφίες

Read More

And More