Κώστας Σόμμερ – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Απαντούν πρώτη φορά για την φημολογούμενη επανασύνδεσή τους! (video)

Τον περασμένο Ιανουάριο έγινε γνωστό πώς ο Κώστας Σόμμερ και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου χώρισαν, μετά από 3,5 χρόνια σχέσης. Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι συζούσε στο σπίτι του Κώστα στον Άλιμο και από τη στιγμή που αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, η Ναυσικά μάζεψε τα πράγματα της και μετακόμισε στο Παγκράτι. Ο λόγος που ήρθε το… τέλος, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ήταν το γεγονός ότι ο ηθοποιός ήθελε να δημιουργήσει οικογένεια, ενώ το μοντέλο θεωρούσε πως είναι νωρίς για εκείνη ηλικιακά για να αποκτήσει παιδί.

Πριν δύο εβδομάδες, η Ναυσικά έδωσε το “παρών” σε κατάστημα ζαχαρωτών που βρίσκεται μέσα σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι και το οποίο άνοιξαν συναινετικά ο πρώην σύντροφός της μαζί με ακόμη δύο μετόχους, τον δερματολόγο Ιωάννη Παπαγγελόπουλο και τον Άλεξ Παπαγιαννάκη. Όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσία της εκεί και οι κοινές φωτογραφίες που έβγαλε με τον Κώστα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ήταν αρκετές για να φουντώσουν τις φήμες περί επανασύνδεσης.

Μιλώντας για πρώτη φορά στις τηλεοπτικές κάμερες που τους συνάντησαν σε διαφορετικά events, ο Κώστας και η Ναυσικά απάντησαν σε σχετικές ερωτήσεις και έβγαλαν τα πράγματα στη θέση τους, όσον αφορά την προσωπική τους ζωή. “Είμαστε φίλοι πια! Πλέον είμαι ελεύθερος κι ωραίος…”, σχολίασε ο ηθοποιός, ενώ το μοντέλο ανέφερε: “Όταν υπάρχει αγάπη είναι εύκολο να κρατηθεί μια φιλία μετά τη σχέση. Τον Κώστα τον αγαπάω…”.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More