Κώστας Σόμμερ: Το γλυκό στιγμιότυπο με τη φουσκωμένη κοιλιά της συντρόφου του

Ο Κώστας Σόμμερ δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ενθουσιασμένος, καθώς περιμένει πώς και πώς το πρώτο του παιδάκι! Η σύντροφός του Βαλεντίνη Παπαδάκη είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα κάνει τον γνωστό ηθοποιό και επιχειρηματία έναν πολύ ευτυχισμένο πατέρα.

Μπορεί το αγαπημένο ζευγάρι να μην έχει αποκαλύψει ακόμη το φύλο του μωρού που περιμένει, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο! Ο Κώστας Σόμμερ, μάλιστα, έκανε repost ένα πολύ γλυκό στιγμιότυπο της συντρόφου του, όπου τον βλέπουμε να χαϊδεύει τρυφερά την φουσκωμένη κοιλίτσα της Βαλεντίνης.

«Είναι μια φάση στην οποία αλλάζουν, αλλάζεις σελίδα, αλλάζεις βιβλίο, αλλάζεις στάση ζωής και συναισθηματικά αλλάζεις σαν άνθρωπος. Είναι πολύ διαφορετικό να σου αρέσουν τα παιδιά και πολύ διαφορετικό να έχεις την ευθύνη να μεγαλώσεις έναν άνθρωπο που ιδανικά θα προσφέρει κάτι σε αυτή την κοινωνία. Να του δώσεις μια υποδομή να έχει ευκαιρίες στη ζωή του. Αυτό ξεκινάει πριν καν γεννηθεί, οπότε μπαίνεις σε μια οργάνωση και μια ευθύνη που έχεις πάνω σου, η οποία είναι ταυτόχρονα και κάτι πολύ όμορφο» είχε εξομολογηθεί ο Κώστας Σόμμερ στην εκπομπή Love It.

Read More

And More