Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη: Απολαμβάνουν το πρώτο τους καλοκαίρι με τα δύο παιδιά τους – Φωτογραφίες

Ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της ζωής του διανύει ο Κώστας Σόμμερ με την σύζυγό του, Βαλεντίνη Παπαδάκη και τα δύο παιδιά τους.

Η φετινή χρονιά ήταν πολύ ξεχωριστή για το αγαπημένο ζευγάρι, καθώς υποδέχτηκαν στην οικογένειά του, το δεύτερο παιδάκι τους, την κόρη τους.

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη από εκείνη την ημέρα απολαμβάνουν μοναδικές οικογενειακές στιγμές, ενώ μερικές από αυτές δεν διστάζουν να τις μοιραστούν και με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Αυτές τις ημέρες λοιπόν, το αγαπημένο ζευγάρι επέλεξε να χαλαρώσει μαζί με τα δύο παιδιά του σε ένα χωριό της Αρκαδίας, την Καστανίτσα. 

Την αποκάλυψη έκανε η Βαλεντίνη Παπαδάκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες.

Η τρυφερή μανούλα στο πρώτο της καλοκαίρι με τα μικρά της αγγελούδια, περνάει όμορφες στιγμές στην θάλασσα, παιχνίδια, βόλτες, και πολλά άλλα.

Πάντα στο πλευρό της ο Κώστας Σόμμερ, ο οποίος πλέει σε πελάγη ευτυχία και δείχνει να απολαμβάνει την πατρότητα στο έπακρο  με όλες τις δυσκολίες και της απαιτήσεις.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More