Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό της κόρης τους – Οι βόλτες στη Γλυφάδα

Μια πολύ ξεχωριστή και όμορφη περίοδο βιώνουν εδώ και λίγους μήνες ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη, καθώς ανυπομονούν να υποδεχτούν το δεύτερο παιδί τους.

«Το χαιρόμαστε πάρα πολύ και περιμένουμε με ανυπομονησία το δεύτερο παιδάκι μας. Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να είναι σχεδόν δυο χρόνια σερί έγκυος. Ήθελε το καλοκαίρι αυτό να το ζήσει πιο ξέγνοιαστα. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη και αυτά είναι χαρούμενα νέα. Διανύει τον πέμπτο μήνα και περιμένουμε κοριτσάκι», εξομολογήθηκε ο Κώστας Σόμμερ σε πρόσφατη συνέντευξή του στο HELLO!.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα ενώ παράλληλα απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους με τον γιο τους, Ιάσονα, ο οποίος περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία το αδελφάκι του.

Πρόσφατα, ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό σε μια από τις βόλτες τους στα νότια προάστια. Πιασμένοι χέρι χέρι απόλαυσαν τη βόλτα τους, έκαναν τις αγορές τους και στη συνέχεια επέστρεψαν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Δες τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More