Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Αυτό είναι το όνομα που θα πάρει ο γιος τους

Ο Κώστας Σόμμερ πλέει σε πελάγη ευτυχίας από την ημέρα που η Βαλεντίνη Παπαδάκη έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους. Ο γνωστός ηθοποιός και επιχειρηματίας, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΕΓΩ» και την Νάντια Αδαμοπούλου μίλησε για τον ερχομό του γιου του και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν.

Πώς έχει αλλάξει η ζωή σας μετά τον ερχομό του παιδιού σας;

Είναι άλλο πράγμα! Νομίζω ότι αν είσαι σε μεγαλύτερη ηλικία είσαι ακόμη πιο συνειδητοποιημένος. Εγώ τουλάχιστον θεωρώ τον εαυτό μου πολύ έτοιμο γι’ αυτό, μου αρέσει να ξενυχτάω μαζί του, μου αρέσει να το φροντίζω. Μάλιστα, τα πρωινά τον κρατάω εγώ γιατί η γυναίκα μου πηγαίνει στο μαγαζί που έχουμε ανοίξει. Είναι υπέροχο συναίσθημα.

Τι είδατε στη σύζυγό σας, την Βαλεντίνη Παπαδάκη και είπατε ότι με αυτή την γυναίκα θα κάνω οικογένεια;

Δεν ξεκίνησα με αυτή τη σκέψη. Γνωριστήκαμε και δέσαμε αρκετά γρήγορα γιατί η γνωριμία μας συνέπεσε με τον εγκλεισμό και περάσαμε πάρα πολύ χρόνο μαζί κλεισμένοι σε ένα σπίτι. Αυτό μας έφερε κοντά γιατί είδαμε με πιο γρήγορους ρυθμούς, αν ταιριάζουμε ή όχι.

Έχετε αποφασίσει το όνομα που θα δώσετε στον γιο σας;

Ιάσονα θα τον πούμε. Δεν λένε κάποιον παππού του, δεν ακολουθήσαμε την παράδοση, απλώς αποφασίσαμε να του δώσουμε ένα όνομα που μας άρεσε.

Read More

And More