Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Πρώτη δημόσια έξοδος μετά την άτυχη εγκυμοσύνη (pics)

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κώστας Σόμμερ με την αγαπημένη του Βαλεντίνη Παπαδάκη μετά τη δύσκολη περίοδο που πέρασαν λόγω της αποβολής που είχε η γνωστή make up artist στην όγδοη εβδομάδα της κύησής της.

Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και 7 μήνες έδειχνε ενθουσιασμένο με την είδηση πως θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν τόσο ομαλά. Η περιπέτεια αυτή όμως από ότι φαίνεται τους ένωσε ακόμα περισσότερο.

“Στη δική μας περίπτωση μας ένωσε πιο πολύ. Το περάσαμε πολύ γρήγορα. Εγώ δεν περίμενα να συμβεί. Μέσα από αυτό είδα τον Κώστα διαφορετικά. Δεν μπορώ να σου πω ότι θέλω να κάνω παιδιά, θέλω να κάνω το παιδί του Κώστα. Ήμασταν στη θάλασσα. Χαθήκαμε, δεν ξέραμε τι να κάνουμε αλλά δεν μπορείς να το προσδιορίσεις. Εγώ δηλαδή δεν είχα συνειδητοποιήσει 100% ότι μου συμβαίνει αυτό” είχε δηλώσει η Βαλεντίνη Παπαδάκη μετά την γνωστοποίηση του δυσάρεστου συμβάντος.

Σχεδόν 2,5 εβδομάδες μετά από αυτή την περιπέτεια ο φωτογραφικός φακός συνάντησε το ζευγάρι σε βραδινή έξοδο στο κέντρο της Αθήνας με τον γνωστό Pr Manager Νεκτάριο Σκαμνάκη και οι δυο τους έμοιαζαν απόλυτα ευτυχισμένοι ο ένας στο πλευρό του άλλου έχοντας αφήσει οριστικά πίσω τις δύσκολες μέρες.

Πηγή φωτογραφιών Ndp

Read More

And More