Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Σχεδιάζουν γάμο και βάφτιση μαζί – «Σαν τρελός θέλω ένα κοριτσάκι»

Γονείς έγιναν πριν λίγους μήνες, ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Η σύντροφος του ηθοποιού έφερε τον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Ιάσονα, ο οποίος πλέον αποτελεί προτεραιότητα στην καθημερινότητά τους.

Κώστας Σόμμερ – Λιώνει για τον γιο του

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και στην Κορύνα Μανταγάρη όπου και μίλησε για τον γιο του, Ιάσονα και την οικογένειά του δίπλα στην Βαλεντίνη του.

«Ο γιος μου, όπου και να πάμε, τρελαίνει τον κόσμο. Είναι πολύ κοινωνικό μωρό και είναι πάντα χαμογελαστός και σε κερδίζει. Είναι επτά μηνών και η πρώτη του έξοδος έγινε δέκα ημερών. Με το που έρθει το παιδί αλλάζουν όλα. Γίνεται οικογένεια, πριν από αυτό ήμασταν ζευγάρι. Το παιδί είναι πρώτο και το πιο βαρύ στοιχείο στην εξίσωσή σου. Έχω ένα παιδί και θα έδινα όλη μου τη ζωή γι΄αυτό», ανέφερε ο Κώστας Σόμμερ.

Κώστας Σόμμερ – Ο υπερκινητικός γιος του

Για τη νέα ζωή με τον γιο του, ο Κώστας Σόμμερ ανέφερε: «Όλα πλέον οργανώνονται γύρω από το παιδί μας. Οι βόλτες, οι έξοδοι, οι διακοπές… Ίσως όταν κάνεις παιδί μεγαλύτερος είσαι πιο συνειδητοποιημένος και λίγο πιο χορτασμένος από τ’ άλλα πράγματα. Ασχολούμαστε πολύ με τον Ιάσονα, του δίνουμε ερεθίσματα.

Πάει κολυμβητήριο από τριών μηνών, του μιλάω γερμανικά και δεν τον αφήνουμε να δει τηλεόραση. Επειδή η γυναίκα μου και εγώ, είμαστε πολύ της δραστηριότητα», είπε ο ηθοποιός.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Kostas Sommer (@kostas_sommer)

Γάμος και βάφτιση μαζί

Ο Κώστας Σόμμερ αποκάλυψε τα σχέδια για την βάφτιση του γιου του: «Ξεκινήσαμε να οργανώνουμε την βάφτιση του Ιάσονα και υπάρχει σκέψη να κάνουμε θρησκευτικό γάμο – ίσως μαζί με την βάφτιση», ανέφερε.

Φωτογραφίες από τον πολιτικό τους γάμο:

Κώστας Σόμμερ: «Θέλω σαν τρελός δεύτερο παιδί»

Σαν τρελός θα ήθελα ένα κοριτσάκι. Θέλω ένα δεύτερο παιδάκι, αλλά θα προτιμούσα να έχω ένα κοριτσάκι. Πάνω απ΄όλα θέλω τα παιδιά να είναι υγιή και χαμογελαστά. Αρχικά ήθελα μόνο κόρη, αλλά τώρα που ζω τον γιο μου, είναι εκπληκτικά και τα αγοράκια. Είναι πολύ σημαντικό ο άνθρωπος που φέρνουμε στη ζωή, μεγαλώνοντας να μπορεί να προσφέρει έναν καλό λόγο ή να κάνει μια καλή πράξη για το κοινωνικό σύνολο. Να γίνει ένας άνθρωπος που θα δώσει, δεν θα πάρει», είπε ο Κώστας Σόμμερ.

 

o

Read More

And More