Κώστας Σπυρόπουλος: Η φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και το μήνυμά του για τα 24 χρόνια από το θάνατό της!

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα πριν από 24 χρόνια, ωστόσο, μοιάζει σαν να μην έχει φύγει λεπτό από κοντά μας.

Ήταν 23 Ιουλίου του 1996, όταν η “Εθνική Σταρ” άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την Ελλάδα. Στην κηδεία της οι εκδηλώσεις του κόσμου ήταν πρωτόγνωρες για τα ελληνικά δεδομένα και η τηλεοπτική κάλυψη έμοιαζε με υπερπαραγωγή. Ο κόσμος όμως ήταν καθηλωμένος στην τηλεόραση αμέτρητες ώρες παρακολουθώντας ατελείωτα αφιερώματα, δηλώσεις φίλων και συγγενών της, ακόμη και ανούσια φλυαρία χωρίς καμία πληροφορία. Οι εφημερίδες, μάλιστα, την επόμενη ημέρα έγραψαν ότι 9 στους 10 τηλεθεατές είδαν «το τελευταίο αντίο» στην Αλίκη.

Με αφορμή την θλιβερή επέτειο του θανάτου της, ο Κώστας Σπυρόπουλος, ο οποίος για περίπου 10 χρόνια ήταν ο σύντροφός της, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους από την εποχή που ήταν ζευγάρι και στη λεζάντα που την συνόδευε έγραψε χαρακτηριστικά: “24 χρόνια πριν…έφυγε το γλυκό πουλί της νιότης. (Φωτογραφία από το Λονδίνο μετά από παράσταση)”

Read More

And More