Κώστας Σπυρόπουλος: Η συγκίνησή του στο θέατρο για την Αλίκη Βουγιουκλάκη! “Θα ήθελα να ήταν εδώ απόψε”

Ο Κώστας Σπυρόπουλος γνωρίζει εδώ και αρκετό καιρό τεράστια θεατρική επιτυχία με το έργο “Τοc toc” το οποίο σκηνοθετεί αλλά και έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο! Η παράσταση που κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα σκίζει και δεν είναι τυχαίο που όλα τα θέατρα όπου κι αν ταξίδεψε η παράσταση ήταν γεμάτα!

Ο Κώστας χθες έπαιξε μαζί με τον Δημήτρη Σταρόβα, την Ναταλία Δραγούμη, το Νίκο Πολυδερόπουλο, τη Φωτεινή Ντεμίρη, την Αποστολία Ζώη και την Εβελίνα Καραπάνου, στο θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη στα Βριλήσια και αυτό που έγινε μετά το τέλος της παράστασης συγκίνησε τους πάντες! Είναι περιττό να πούμε για την εκτίμηση που είχε η εθνική μας σταρ στον Κώστα Σπυρόπουλο και για τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε τόσο στην ζωή του όσο και στην καριέρα του!

Ο Κώστας χωρίς να πει το όνομά της και μετα μάτια βουρκωμένα, μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και για το πόσο θα ήθελε να ήταν εκεί και να δει αυτή την παράσταση! “Ήθελα απόψε να είναι εδώ… Ήθελα να το έχει δει” είχε δει είπε ο Κώστας Σπυρόπουλος βαθιά συγκινημένος. Μετά, απευθύνιηκε στη μητέρα του που παρακολουθούσε την παράσταση από την πρώτη σειρά, λέγοντας: “Το βλέπει η μανούλα μου… μάνα σ΄ευχαριστώ!

Δες το βίντεο του cosmopoliti και του Βασίλη Νάτσιου!

Όπως είδες ο Δημήτρης Σταρόβας ανέλαβε να … ελαφρύνει την στιγμή με τον χαρακτηριστικό τρόπο που το έκανε και στην παράσταση, που υποδύεται τον Φώτη ο οποίος έχει την ψυχική διαταραχή να βρίζει τους πάντες!

Read More

And More