Κώστας Σπυρόπουλος – Ο δικηγόρος του δηλώνει: “Γιατί δεν πήγαν τόσα χρόνια να το πουν στον εισαγγελέα ή στον ίδιο”;

Σαν “βόμβα” έσκασε το πρωί της Παρασκευής η καταγγελία της Αγγελικής Λάμπρη, της Τζένης Μπότση και της Λουκίας Μιχαλά, εναντίον του ηθοποιού και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλου για πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα.

Ο ίδιος ο Κώστας Σπυρόπουλος δεν έχει πάρει θέση στις καταγγελίες, αλλά απάντησε μέσω του δικηγόρου του Αλέξη Στεφανάκη το απόγευμα της Παρασκευής. Διάβασε εδώ την ανακοίνωσή του.

Ο δικηγόρος του Κώστα Σπυρόπουλου εμφανίστηκε ζωντανά στο δελτίο ειδήσεων του Mega και δήλωσε μεταξύ άλλων

Γίνεται μια περίεργη μορφή δίκης στα social media. Μπορεί να είναι τραύμα αλλά γιατί μια από αυτές τις γυναίκες δεν πήγε σε ένα εισαγγελέα ή στον ίδιο τον Κώστα Σπυρόπουλο να το πει τόσο χρόνια; Το κίνημα metoo είναι πολύ καλό ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να προστατεύεται κι αυτός που καταγγέλλεται” είπε ο Αλέξης Στεφανάκης

Λυπάμαι αν κάποιος προσβλήθηκε και το κουβαλούσε 25 χρόνια και δεν το κατάλαβα, είπε μεταφέροντας τα όσα του είπε ο Κωστας Σπυρόπουλος και συνέχισε: Τι μπορούμε να διερευνήσουμε μετά από 25χρόνια. Εδώ υπάρχει μια “τηλεδικία”. Είναι εκτονωτικό για κάποιους να δείχνουν το τραύμα τους. Αλλά δεν είναι τρόπος το Instagram. Προτρέπω όλες τις γυναίκες να πάμε να το καταγγείλουνε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως  το τεκμήριο της αθωότητας του καταγγελλόμενου. Εγώ είμαι εδώ για να επουλώσω την πληγή… όχι να την ξύσω”

Δες το βίντεο

Read More

And More