Κώστας Σπυρόπουλος – Χριστίνα Πολίτη: Είναι αχώριστοι! Πού εντοπίσαμε το ερωτευμένο ζευγάρι; [pics]

Γιορτάζοντας τα 15 χρόνια επιτυχημένης κυκλοφορίας της στους δρόμους της πόλης, η LiFO ετοίμασε μια μεγάλη φωτογραφική έκθεση για να τιμήσει αυτούς που είναι ο πυρήνας του αντικειμένου της: τους Αθηναίους.

Με το σύνθημα «Αθηναίοι είναι όσοι την Αθήνα αγαπούν» συγκέντρωσε τα θρυλικά πρόσωπα και τους καθημερινούς ετερόκλητους ήρωες που αυτοβιογραφούνται κάθε εβδομάδα στη δημοφιλέστερη και παλαιότερη στήλη της «Οι Αθηναίοι» και θα τους παρουσιάσει στις αίθουσες του Μουσείου Μπενάκη, από τις 27 Νοεμβρίου 2019 έως τις 2 Φεβρουαρίου 2020.

Περισσότερα από 200 πορτρέτα κορυφαίων Ελλήνων φωτογράφων που έχουν συνεργαστεί με τη LiFO θα συνθέσουν την προσωπογραφία της πόλης μας ως ένα μοντέρνο θησαυροφυλάκιο της ταυτότητάς της που αλλάζει ιλιγγιωδώς, παραμένοντας ταυτόχρονα ίδια: πολυμήχανη, φιλόξενη, δημιουργική, τολμηρή, εξωστρεφής. Ταυτόχρονα, αποθεώνουν την Αθήνα και τους κατοίκους της αλλά και (πράγμα σπάνιο πια) την τέχνη της φωτογραφίας στα ελληνικά έντυπα.

Το βράδυ της Τετάρτης, στο Μουσείο Μπενάκη, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια για τη μεγαλειώδη έκθεση «Οι Αθηναίοι της LiFO» υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και του δήμου Αθηναίων και με τη στήριξη της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση, με πλήθος κόσμου να δίνει το «παρών».

Ο φωτογραφικός φακός, μεταξύ άλλων, απαθανάτισε τον Κώστα Σπυρόπουλο και την Χριστίνα Πολίτη σε μία ακόμα κοινή βραδινή τους έξοδος. Το ζευγάρι, ντυμένο casual και φανερά ταιριαστό, μας χάρισε το πιο λαμπερό του χαμόγελο και απέδειξε για μια ακόμα φορά πώς ο έρωτάς τους, όσο περνά ο χρόνος, γίνεται ακόμα πιο δυνατός.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More