Κώστας Στυλιανάκης: Όσα δεν γνώριζες για τον κρητικό του Big Brother που θέλει να γίνει κολλητός του Μιλάτου

Ο Κώστας Στυλιανάκης παραμένει στο σπίτι του Big Brother όπου και συνεχίζει να απασχολεί τους συμπαίκτες του, τόσο με απολαυστικές του ατάκες, όσο και με τις διαφωνίες του με τον Στηβ Μιλάτο.

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες του φετινού ριάλιτι οι δύο άνδρες κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις μεταξύ τους, όταν οι ατάκες περί φλερτ με τις γυναίκες του Big Brother δημιούργησαν τις πρώτες παρεξηγήσεις. Όσες φορές και να βρέθηκαν “απέναντι” ο Κώστας Στυλιανάκης φαίνεται πως έχει μάθει καλά την προσωπικότητα του Στηβ Μιλάτου με τον οποίο τελικά καταφέρνει και συμφιλιώνεται. Κάτι το οποίο έγινε και πρόσφατα μετά από έναν έντονο καυγά τους.

Ο 35χρονος κρητικός εξάλλου έχει εκφράσει ανοιχτά τη συμπάθειά του προς τον Στηβ με τον οποίο και θέλει να παραμείνουν φίλοι και μετά το τέλος του Big Brother…

Όσα δεν γνώριζες για τον Κώστα Στυλιανάκη του Big Brother:

Ο Κώστας Στυλιανάκης γεννήθηκε την Πρωτοχρονιά του 1986. Μεγάλωσε στο Τυμπάκι της Κρήτης.
Έχει καφενείο μαζί με τη μητέρα του στη Μεσσαρά. Aσχολείται όμως και με τις ελιές που καλλιεργεί η οικογένειά του.

Έχει κάνει 17 κουμπαριές, αλλά δεν έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ντυμένος γαμπρός και αυτός είναι και ο καημός της μητέρας του! Δηλώνει ότι θα παντρευτεί όταν βρεθεί η κατάλληλη νύφη για εκείνον. Η κατάλληλη νύφη για εκείνον θα πρέπει να είναι δυναμική και με πολλά τατουάζ.


Γενικά συνάπτει εύκολα φιλίες, όπως και είχε δηλώσει στο πρώτο του βίντεο για το Big Brother. Στο instagram ο Κώστας θα εκφράσει συχνά την αγάπη τους για τους δικούς του ανθρώπους, αφού οι φωτογραφίες με τους φίλους του είναι αρκετές. Ιδιαίτερη αδυναμία η ανιψιά του.

Δες παρακάτω φωτογραφίες από τον λογαριασμό του στο instagram…

* Μαζί με τη μητέρα του

Read More

And More