Κώστας Τουρναβίτης στο TLIFE: “Ταυτοποιήθηκε η σορός του αδερφού μου. Για τη Χρύσα δεν ξέρουμε ακόμα”

Δυσάρεστα ήταν τα νεότερα που είχε ο Κώστας Τουρναβίτης και η ανιψιά του το πρωί της Παρασκευής. Ο αδερφός του συζύγου της ηθοποιού, Δημήτρη Τουρναβίτη, δέχτηκε τηλεφώνημα από την ιατροδικαστική, όπου και τον ενημέρωσαν πως ταυτοποιήθηκε με το DNA (συγκεκριμένα της ανιψιάς του, κόρης του Δημήτη Τουρναβίτη) η σορός του. Έτσι γίνεται η αναγνώριση όλων των θυμάτων, δηλαδή με την ταυτοποίηση του DNA συγγενικών προσώπων.

Λίγο μετά την δύσκολη στιγμή της ταυτοποίησης ο ίδιος μίλησε στο TLIFE.  “Ταυτοποιήθηκε η σορός του αδερφού μου. Για τη Χρύσα δεν ξέρουμε ακόμα”, δηλώνει.

Η αγωνία συνεχίζεται για την ηθοποιό που για τέταρτη μέρα δεν υπάρχει κανένα ίχνος της. Ο γαμπρός της συνεχίζει να κάνει τον προσωπικό του αγώνα όπως έκανε όλες αυτές της μέρες που το ζευγάρι ήταν αγνοούμενο.

Τα αυτοκίνητα του ζευγαριού, βρέθηκαν στο κτήμα Φράγκου, που βρέθηκαν και οι 26 απανθρακωμένοι άνθρωποι και μάλιστα ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, που βρίσκεται στο κτήμα και που άνοιξε τις πόρτες να κατέβουν οι πρώτοι 26 στην παραλία από τα σκαλιά, δήλωσε νωρίτερα πως η ηθοποιός βρισκόταν ανάμεσά τους, αλλά είχε χάσει τα ίχνη του συζύγου της και γύρισε πίσω να τον ψάξει. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα χάθηκε…

Τα αυτοκίνητα του ζευγαριού

Read More

And More