Κώστας Τσάκωνας: Η συγκινητική αποκάλυψη για τη ζωή του 3,5 χρόνια μετά το θάνατό του

Μια συγκλονιστική περιγραφή για τις τελευταίες στιγμές του Κώστα Τσάκωνα έκανε ο φίλος του και σκηνοθέτης Θόδωρος Μαραγκός, ο οποίος σκηνοθέτησε  μια ταινία αφιέρωμα για τον αγαπημένο ηθοποιό με τίτλο : “Όλο γελούσε” και παίζεται ήδη στους κινηματογράφους.Ο γνωστός σκηνοθέτης, μιλώντας στον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα δήλωσε πως ο ηθοποιός ήταν ήδη καταβεβλημένος από τον καρκίνο όταν έπαιζε στην ταινία του λίγους μήνες πριν πεθάνει αλλά συνέχιζε να γελά!

“Ο Κώστας έκρυβε μέσα του το δράμα γιατί η ίδια η ζωή του ήταν τραγικά δραματική! Έδινε γέλιο στον κόσμο για να μπορεί να ξεφεύγει από τον δικό του γολγοθά, που τον ανέβαινε καθημερινά λόγω του αδελφού του και άλλων καταστάσεων. Ηθελε να προσφέρει γέλιο στον κόσμο”…

Η συγκλονιστική στιγμή με την Καίτη Παπανίκα που πάλευε και εκείνη με τον καρκίνο

“Σε ένα από τα γυρίσματα, όταν ήταν πολύ άρρωστος και τα οποία έγιναν πάνω στο βουνό, ήρθε και ήταν χάλια. Στη συγκεκριμένη σκηνήμ έπαιζε και η Καίτη Παπανίκα και ήταν και εκείνη άρρωστη με καρκίνο τότε. Έπεσε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και έδινε κουράγιο ο ένας στον άλλο… Η εν λόγω σκηνή υπάρχει μέσα στην ταινία Κλαίγαμε όλοι από συγκίνηση  όμως ο Κώστας πέθανε με το χαμόγελο στα χείλη”

Δες το τρέιλερ της ταινίας

Read More

And More