Κώστας Τσιμίκας: Ανοίγει για πρώτη φορά το πολυτελές σπίτι του στο Λίβερπουλ

Τον Κώστα Τσιμίκα συνάντησε η Σοφία Αλατζά για την διαδικτυακή εκπομπή της στο Youtube με τίτλο «Μπαλατζά». Ο Έλληνας σταρ που αγωνίζεται στη Λίβερπουλ και άσσος της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου άνοιξε για πρώτη φορά το πολυτελές σπίτι του, όπου ζει τα τελευταία τρία χρόνια. 

«Αυτό που μου λείπει περισσότερο από την Ελλάδα είναι οι φίλοι μου, τα ωραία μέρη, ο ήλιος. Τον ήλιο στην Αγγλία τον βλέπουμε σπάνια. Βέβαια, ο μουντός καιρός για να παίζεις ποδόσφαιρο είναι ο καλύτερος. Πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι για διακοπές 1-1,5 μήνα τον χρόνο αλλά την Αγγλία σε ότι έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο, δεν την αλλάζω» παραδέχεται ο Κώστας Τσιμίκας.

Σε άλλο σημείο ο Κώστας Τσιμίκας αναφέρεται στη μεγάλη του αγάπη, στα σκυλιά του, χωρίς να κρύβει τη συγκίνησή του για το ένα  που πέθανε πριν περίπου έναν χρόνο. «Αν δεν είχα τα σκυλιά μου, νομίζω η ζωή μου δε θα ήταν τόσο ωραία όσο τώρα» ανέφερε ο Κώστας Τσιμίκας.

Από τη συνέντευξη αυτή δε θα μπορούσε να λείπει και η αναφορά στο ιδιαίτερο και εκκεντρικό στυλ του Κώστα Τσιμίκα.

«Μου αρέσει πολύ η μόδα. Μου αρέσει να φοράω ρούχα που δε συναντάς συχνά. Νομίζω μπορώ να το στηρίξω. Προσπαθώ να βρω ό,τι πιο ακραίο υπάρχει, ή μάλλον ό,τι πιο δύσκολο να φορεθεί. Προσπαθώ να το κάνω δικό μου και αν μου αρέσει το φοράω και βγαίνω έξω» ανέφερε ο νεαρός ποδοσφαιριστής που δεν έχασε την ευκαιρία να ανοίξει τη γκαρνταρόμπα του στη Σοφία Αλατζά και να της δείξει μερικά από τα πιο ιδιαίτερα κομμάτια της.

Δες όλο το βίντεο παρακάτω:

Read More

And More