Κώστας Τσουρός: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του μετά το τέλος του “Καλύτερα δε γίνεται”!

Ο Κώστας Τσουρός ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις για φέτος και έχει ήδη ξεκινήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο δημοσιογράφος, ο οποίος ξεχώρισε τη χρονιά που μας πέρασε με την παρουσία του στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”, περνάει ξέγνοιαστες στιγμές παρέα με αγαπημένα του πρόσωπα και γεμίσει τις μπαταρίες του για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Αυτές τις μέρες, ο Κώστας Τσουρός βρίσκεται στην Ελαφόνησο και απολαμβάνει τις ομορφιές της νότιας της Πελοποννήσου. Ο συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού, πριν βρεθεί στο νησί του, την Σκιάθο, επέλεξε να ταξιδέψει στον παραμυθένιο αυτό προορισμό με τα εξωτικά τοπία, προκειμένου να κάνεις τις βουτιές τους στα τα τιρκουάζ νερά και τη χρυσή άμμο της περιοχής.

Ως λάτρης των social media, ο δημοσιογράφος δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την διαμονή του στο όμορφο νησί της Λακωνίας. Σε μια από αυτές, λοιπόν, αποκάλυψε το νέο hairlook που υιοθέτησε και το οποίο ομολογουμένως του ταιριάζει πολύ.

Συγκεκριμένα, έκοψε τα μαλλιά του πολύ κοντά, υιοθετώντας το κλασικό στρατιωτικό κούρεμα, και παρουσίασε την μεγάλη αλλαγή που τόλμησε στην εμφάνισή του ποζάροντας ημίγυμνος στην παραλία, με φόντο την κυματώδη θάλασσα.

Εμάς μας αρέσει πολύ η ανανεωμένη εμφάνισή του. Εσένα;

Read More

And More