Κώστας Βουτσάς – Αλίκη Κατσαβού: Οι ετοιμασίες για τη βάφτιση του Φοίβου! [pics]

Ανήμερα των γενεθλίων του μικρού Φοίβου, σχεδιάζουν και το baby bloom του ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού. Το γνωστό ζευγάρι αποφάσισε να κάνει τα βαφτίσια του μικρού μπόμπιρα στις 22 Ιουλίου του 2017 (ο γιος τους κλείνει τον ένα χρόνο εκείνη την ημέρα), σε εκκλησία των Βορείων Προαστίων και συγκεκριμένα στην Αγιά Παρασκευή, με καλεσμένους συγγενείς, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Οι νονοί του μικρού Φοίβου θα είναι τέσσερις: η Μάρθα Καραγιάννη, η οποία πάντρεψε και το ζευγάρι, η ηθοποιός Ντόρα Δούμα, ο Μάριος Τάγαρης, γιος του θεατρικού επιχειρηματία Μάρκου Τάγαρη, και η Βάσω Δημητρακοπούλου, στενή συνεργάτιδα της μαμάς.

Μάλιστα, οι ετοιμασίες για τα βαφτίσια έχουν ήδη ξεκινήσει με την Αλίκη Κατσαβού και τον μικρό Φοίβο να ετοιμάζουν τις μπομπονιέρες (δες εδώ τα κουφέτα για τις μπομπονιέρες), αλλά και τα δώρα για τους νονούς. Το θέμα της βάφτισης θα είναι το ελεφαντάκι -έτσι έχουν σχεδιαστεί οι μπομπονιέρες- και θα είναι σε γαλάζιο χρώμα, όπως και τα κουφέτα με γεύσεις που έχει παραγγείλει η Αλίκη Κατσαβού. Ακόμη, η ίδια έφτιαξε το βιβλίο ευχών του Φοίβου, ενώ ο μικρός βοήθησε και στο να σχεδιάσουν τις ποδιές για τους νονούς.

Read More

And More