Κώστας Βουτσάς – Αλίκη Κατσαβού: Οι τελικές ετοιμασίες για την βάφτιση του γιου τους! [pics,video]

Ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού ετοιμάζονται με γοργούς ρυθμούς, για την βάφτιση του αγαπημένου τους γιου Φοίβου. Στις 22 Ιουλίου θα βαφτίσουν το μωρό τους, το οποίο ήρθε και ολοκλήρωσε τον μεγάλο τους έρωτα και τους έκανε ακόμη πιο πολύ ευτυχισμένους. Παρά τις όποιες δυσκολίες το δημοφιλές ζευγάρι κατάφερε να αποκτήσει το παιδί που ονειρευόταν και σε δύο μέρες θα γίνουν τα πολυαναμενόμενα βαφτίσια του.

Το ζευγάρι έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό τις ετοιμασίες για να είναι όλα τέλεια. Οι νονές του Φοίβου, θα είναι η ηθοποιός και καλή φίλη του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Μάρθα Καραγιάννη, η ηθοποιός Ντόρα Δούμα, η συνεργάτις της Αλίκης, Βάσω Δημητρακοπούλου και νονός, ο θεατρικός επιχειρηματίας, Μάριος Τάγαρης!
Τα κουφέτα είναι έτοιμα, οι νονοί περιμένουν με ανυπομονησία και οι γονείς κάνουν τα απαραίτητα beaute για να είναι κούκλοι την μέρα της βάφτισης. Μάλιστα, έκαναν και καθαρισμό προσώπου και ανέβασαν την διαδικασία στο Facebook. Η Αλίκη Κατσαβού δεν άφησε στιγμή από την αγκαλιά της τον μικρό Φοίβο, καθώς δεν αποχωρίζεται ποτέ τον μονάκριβο γιο της!
Δες το βίντεο:

Read More

And More